Sigurno vam se u životu dogodio trenutak u kojem ste se zapitali jeste li dosegli svoj puni potencijal. Jeste li mogli postići više? Što je stajalo na putu za ostvarivanje vaših želja i snova? Je li vas spriječio strah od neuspjeha, nedovoljno uložen trud ili samo ”sreća”?

SUPERZNALAC  međunarodna je škola  za ostvarenje punog potencijala u ključnom razdoblju razvoja mozga počevši od najranijeg životnog razdoblja koja provodi edukacijsko-razvojne programe za djecu od 3 do 18 godina.

 

Učenje je složen, trajan proces prisutan u svim aspektima i razdobljima života. Ponekad ostvareni rezultati nisu u skladu s uloženim vremenom, energijom i trudom, a razlozi za njih su brojni. Ponekad se radi o lošijoj koncentraciji, ponekad o logičkom zaključivanju, a nerijetko je glavni problem motivacija na koju pak utječu brojni faktori.

 

 

Dragi roditelji, ako svoju djecu želite poticati da u što ranijoj dobi savladaju prepreke na putu do uspjeha uz pohvalu, ne samo za uspjeh, već i za trud, zalaganje i upornost, škola SUPERZNALAC  je pravo mjesto za vas. U svakom djetetu leži neograničeni potencijal kojem nitko ne može procijeniti doseg, a u školi SUPERZNALAC, zahvaljujući brojnim inovativnim metodama, usmjeravamo djecu da razvijaju neograničene potencijale svog uma, potičemo njihovu motivaciju za učenjem i razvijamo samopouzdanje koje je osnova za uspjeh u budućnosti.

SUPERZNALAC je škola matematičko – logičkih vještina za svu djecu koja žele učiti na kreativan, zabavan i zanimljiv način. To je škola u kojoj djeca razvijaju različite kognitivne sposobnosti – pamćenje, koncentraciju, logičko i analitičko mišljenje, vizualizaciju, kreativnost i maštu, koje im ostaju kao trajne vještine. SUPER ZNALCI uz navedene vještine savladavaju vještinu brzog računanja i rješavanja problema kroz tri programa: Mali znalac – brojevi kroz igru, Superznalac i IT znalac

 

 

 

Zapamtite, naš program nudi različite logičko-matematičke vježbe koje pozitivno stimuliraju mozak. Razvijaju se brojne kognitivne vještine od kojih je najvažnije pamćenje i koncentracija. Učenje se odvija kroz igru pa se tako razvija kreativnost i mašta. Sve to ostaje kao trajna vještina. Ali to je moguće samo kod djece od 4 do 14 godina. 

Translate »