Međunarodna škola matematičko – logičkih vještina Superznalac nastala je kao rezultat dugogodišnjeg iskustva dvoje zaljubljenika u obrazovanje. Iskustvo u školama zapravo je i bilo motivacija za stvaranje nečeg što će probuditi djecu iz letargičnog okruženja u kojem se sve mora. U našim programima, baziranim na najnovijim znanstvenim dostignućima, želimo potaknuti svako dijete da dosegne svoj puni potencijal. Škola matematičko – logičkih vještina Superznalac uistinu je smjer u kojem se moderno obrazovanje mora kretati.

Marija
"Moja djevojčica jednostavno ne želi ići kući iz ove škole"
Click Here
Davor
"Kao roditelj svim srcem preporučam ovu školu!"
Click Here
Natalija
"Lea je zavoljela matematiku i na tome sam im iznimno zahvalna!"
Click Here
Lejla
"Mi smo muku mučili sa Harisom da ga odvučemo od mobitela. Uspjeli smo. Sad vrijeme provodi na abakusu!"
Click Here
Nataša
"Škola Superznalac je upravo ono što treba svakom djetetu. Vrijedi svakog uloženog pfeninga!"
Click Here
Previous slide
Next slide

Dragi roditelji, ako svoju djecu želite poticati da u što ranijoj dobi savladaju prepreke na putu do uspjeha uz pohvalu, ne samo za uspjeh, već i za trud, zalaganje i upornost, škola SUPERZNALAC  je pravo mjesto za vas. 

U svakom djetetu leži neograničeni potencijal kojem nitko ne može procijeniti doseg, a u školi SUPERZNALAC, zahvaljujući brojnim inovativnim metodama, usmjeravamo djecu da razvijaju neograničene potencijale svog uma, potičemo njihovu motivaciju za učenjem i razvijamo samopouzdanje koje je osnova za uspjeh u budućnosti.

 

 

Zapamtite, naš program nudi različite logičko-matematičke vježbe koje pozitivno stimuliraju mozak. Razvijaju se brojne kognitivne vještine od kojih je najvažnije pamćenje i koncentracija. Učenje se odvija kroz igru pa se tako razvija kreativnost i mašta. Sve to ostaje kao trajna vještina. Ali to je moguće samo kod djece od 4 do 14 godina. 

Translate »