SUPERZNALAC - MENTALNA ARITMETIKA

Da bi djeca razvila izvanredne sposobnosti kao SUPERZNALCI, moraju naučiti brzo zbrajati nizove brojeva koje naš sofisticirani softver generira u pola sekunde, a zatim točno izračunati konačni rezultat. Konvencionalno školovanje možda neće biti dovoljno za postizanje ovakvih vještina! Međutim, naš inovativni program Superznalac mentalne aritmetike aktivira obje hemisfere mozga, potiče razvoj sinapsi te otvara vrata novim mogućnostima za djecu. Ove vještine mogu se primijeniti u različitim aspektima života. Program se uspješno provodi u 5 Europskih zemalja pod budnim okom naših stručnih i licenciranih profesora. 

Brzo računanje bez kalkulatora!

Upoznajte se s našim metodama.

Na našem službenom Instagram profilu objavljen je video polaznice naše škole koji ima više od 5 milijuna pregleda. Pogledajte zašto je tako popularan!

Zašto Superznalac mentalna aritmetika?

 

Mentalna aritmetika nudi brojne prednosti, što potvrđuju razna istraživanja. Ovaj pristup učenju nije samo ime; to je metoda koja pouzdano:

Povećava sposobnost koncentracije i fokusiranja na bitne aspekte.

Poboljšava učinkovitost učenja u svim područjima.

Razvija frontalni dio mozga, ključnu regiju koja nas razlikuje od naših bliskih srodnika primata.

Poboljšava zdravlje, jer djeca uče kroz igru i bez stresa. Gdje nema stresa, zdravlje cvjeta.

Značajno povećava kreativnost i upornost djece u ostvarenju svojih ciljeva.

Uzimajući u obzir navedene prednosti, važno je istaknuti da se ove koristi mogu postići kod sve djece, bez obzira na njihovu predispoziciju za matematiku. Ključni faktor je pružanje kvalitetnih učitelja koji potiču učenje. Sumnjate li u to? 😉 Posjetite školu Superznalac i otkrijte moć mentalne aritmetike!

DSC_5627





 

“Ulaganje u obrazovanje Vašeg djeteta je jedino ulaganje na svijetu koje Vam donosi sigurnu dobit.” Ana Bešlić, autorica programa Superznalac

 

 

Stečeno znanje djeteta je neprocjenjivo bogatstvo koje mu nitko ne može oduzeti niti će ga ikada izgubiti.

Mentalna aritmetika predstavlja trajno usvojeno znanje koje će biti duboko ukorijenjeno u djetetovom mozgu. To je vrhunski alat koji će mu pomoći u rješavanju životnih problema s kojima će se suočiti.

Cilj ovog programa nije samo naučiti dijete da zaredom zbroji 100 brojeva. Iako je to impresivno, ono što želimo istaknuti su brojne dodatne prednosti koje se ne mogu usporediti s navedenim.

Dokazano je da mentalna aritmetika potiče:

  • povećanu koncentraciju,
  • poboljšanje pažnje,
  • kreativnost,
  • samopouzdanje,
  • te povećanje inteligencije.

Zamislite osjećaj kada vaše dijete izračuna zbroj 100 brojeva pred cijelim razredom!

Ovo su nevjerojatne mogućnosti, a najbolji dio je što će uskoro biti dostupne i vašem djetetu!

Translate »