PROGRAM MALI ZNALAC – BROJEVI KROZ IGRU

Brojevi su ključni za razumijevanje svijeta oko nas i igraju važnu ulogu u našim životima. Kroz igru, djeca uče osnovne koncepte brojeva i matematike na zabavan i interaktivan način, potičući znatiželju. Brojevi su prisutni u svim aspektima života, od prošlosti do budućnosti, uključujući tehnologiju, znanost, umjetnost i kulturu. Naš pomno osmišljen sustav edukacije pomoći će djeci da zavole brojeve, olakšavajući proces učenja i pripremajući ih za buduće izazove.

Uz jednostavne pokrete u programu Mali znalac olovkom upoznajemo djecu sa brojevima te im svijet brojeva činimo što jednostavnijim.

Program “Mali znalac” temelji se na Numicon Oxfordskoj metodi, koja se koristi širom svijeta, s ciljem jednostavnog i privlačnog predstavljanja brojeva i osnovnih operacija djeci. Korištenje nastavnih pomagala raznih boja, oblika, veličina i težina potiče motivaciju djece za učenje.

Naši učitelji dolaze na susrete s djecom s mnoštvom kreativnih ideja, podržani stručnim timom koji neprestano radi na razvoju novih i boljih metoda. Edukatori koji provode program “Superznalac” uvijek su otvoreni za nova znanja, metode i susrete s malim polaznicima.

Mališani s nestrpljenjem iščekuju naše zadatke i rado pitaju: "Kad će opet Superznalac?" Uz standardne Numicon metode, često koristimo i svakodnevne predmete poput kamenčića, štapića, lišća itd., kako bismo brojeve prikazali djeci na najjednostavniji mogući način.

Nakon prolaska kroz program Mali znalac, naši polaznici spremni su za pustolovinu s Superznalcem, koji nevjerojatno brzo računa, pamti poput najsuvremenijeg računala, te je uz to lijepo odgojen i svjestan pravih životnih vrijednosti.

Mali znalac - brojevi kroz igru

  • Učenje matematike na najjednostavniji način
  • Rad u malim grupama od 6 do 8 polaznika
  • Inovativna nastava sa nevjerojatnim pristupom
  • Kreativnost i logika
  • 60 minuta nastave tjedno!
  • Najbolja priprema za program Superznalac
Translate »