IT ZNALAC - program za buduće programere

Programiranje i robotika nisu samo budućnost nego i sadašnjost!

Možete li zamisliti dan bez pametnog uređaja? Da li Vam je moguć zivot bez interneta?

Danas je nemoguće živjeti bez svih tih tehnoloških dostignuća. Do njih su došli vrhunski stručnjaci i zahvaljujući tom znanju život je svima lakši. Da bi stvorili web stranicu i pokrenuli neki biznis potrebno Vam je IT znanje. To znanje vam na najbolji mogući način servira program ITznalac koji se nadovezuje na Superznalca. Kad djeca kroz mentalnu aritmetiku zavole brojeve onda je logičan slijed događaja iskoristiti to znanje u konkretnim primjerima. Upravo je programiranje i robotika izvrstan nastavak priče o brojevima. Uz našu podršku možete dogurati do ozbiljnog posla u svijetu programiranja i robotike, a sve to na zanimljiv i vrlo ugodan način. Naše učionice opremljene su vrhunskim uređajima, a redovito radimo nadogradnju kako software-a tako i hardware-a. Bitno je ostati u korak s vremenom, a uz naš koncept to ćete sigurno ostvariti.
Program započinje s osnovama programskog jezika Scratch, a kasnije se nastavlja na Python, HTML, CSS ali i napredne programske jezike poput java scripta i PHP-a.

Ono što je za roditelje najvažnije da njihovo dijete dobiva kvalitetno obrazovanje uz prave pedagoške standarde, a u tome smo broj 1.
Obratite nam se s povjerenjem!

Translate »